Vision og værdier

Vision:

Tog, der gør livet lettere.

Mission:

Vi gør det lettere, mere bekvemt og mere indbydende at rejse i Nordjylland.

Fortælling og værdier:

Hos NJ påtager vi os vores del af ansvaret, så tingene kører sikkert og stabilt, og folk når hen, hvor de skal, trygt og til tiden og at Nordjylland bliver bundet ordentligt sammen.

Vi er togselskabet for hele regionen, også til dem, der bor i områder uden skinner. Vores tog skal være alles tog, med det nødvendige antal afgange og med en optimal sammenhæng med den øvrige kollektive trafik.

Vores tog skal være tog, som tog bør være: en let, fleksibel, bekvem og indbydende måde at rejse på. Vi vil skabe en særlig oplevelse for alle, der bruger os, gøre det nemt at komme af og på, let at medbringe cykler og barnevogne og mere komfortabelt at være på vej.

Vores tog skal være tog, man glæder sig til at komme i, fordi de rene og pæne, fordi atmosfæren er varm og venlig og fordi, man kan bruge tiden konstruktivt – til hvad man vil.

Vi bestræber os konstant på at gøre tingene bedre, ikke kun i sammenligning med andre togselskaber, også i forhold til, hvad vi gjorde i går. Det kræver andet og mere end tog til tiden, det kræver ansvarlighed, passion og glæde.

Velkommen videre.