Vision og værdier

Mission:

Vi binder Nordjylland sammen

Vision:

Tog, som gør din dag lettere. 

Vi gør det sikrere, lettere, mere bekvemt og mere indbydende at rejse i Nordjylland.

Fortælling og værdier:

At rejse er ikke bare en bevægelse. Det er forbindelse mellem mennesker. Derfor skal det bare fungere. Det tager tid og derfor skal det også være tiden værd.

Vi er selve rygraden i den regionale kollektive trafik og dermed af vital betydning for mobilitet, trivsel og udvikling i Nordjylland. 

Vores tog er alles tog, med det nødvendige antal afgange, hurtig rejsetid og optimal sammenhæng med landsdelens øvrige transporttilbud. 

Det er vores ansvar, at alt kører sikkert og stabilt, så folk når hen, hvor de skal, trygt og til tiden. 

Vi gør det nemt at tage det miljørigtigt valg, gør det let og enkelt at rejse sammen, så vi sammen skaber et endnu grønnere Nordjylland. 

Vores stationer er indbydende, trygge og fungerer som knudepunkter, uanset hvordan du skal videre og skal du vente, er de ventetiden værd. 

Vores tog er tog, man glæder sig til at komme i, fordi de rene og pæne, fordi atmosfæren er varm og venlig og fordi, man kan bruge tiden konstruktivt – til hvad man vil. 

Vores tog er tog, som tog skal være: en sikker, let, effektiv, fleksibel, bekvem, indbydende og miljørigtig måde at rejse på. Det kræver andet og mere end tog til tiden, det bygger på ansvarlighed, passion og glæde.

Velkommen videre.