Cykler

Du kan tage din hel almindelige to-hjulede cykel eller el-cykel med i toget, såfremt der er plads.

Vi medtager kun sammenklappede cykelanhængere  (maks. 115*60*30 cm).

Ladcykler, 3-hjulede cykler*, scootere, ATV’er, knallerter og lign. køretøjer med brændbare væsker (benzin og olie) må ikke medbringes.

*Handicapcykler med handicapsymbol fra Handicaporganisationernes Brugerservice må medbringes gratis. Handicapcyklens mål må ikke overstige B: 82 cm/L: 195 cm. Du skal også kunne fremvise et ‘ledsagerkort’, der dokumenterer, at du er visiteret til medtagelse af en handicapcykel.

Du kan købe en cykelbillet i NT Billet app, på NTbillet.dk eller i automaten på stationen. Benytter du rejsekort, pendlerkort, erhvervskort, skolekort, ungdomskort eller anden form for periodekort, kan cyklen medtages gratis. Cyklen skal ikke checkes ind på kortet.

Cykler er ikke dækket af NT Rejsegaranti.

Vi medtager også el-løbehjul. Kan el-løbehjulet slås sammen, kan det medbringes gratis som rejsegods. Kan det ikke slås sammen, medbringes det efter samme regler og samme pris som en cykel.

Læs mere om cykler i tog her

Hvis I er en større gruppe med cykler, der skal til/fra Skagen, kan I lave en aftale om at få cyklerne transporteret ved at kontakte:

Cykelhandler Alfred Pedersen’s Eftf.
Vester Strandvej 4
9990 Skagen
Tlf: 98 44 25 28
www.cykelhandler.com

Skagen Cykeludlejning
Sct. Laurentii Vej 22
9990 Skagen
Tlf: 98 44 10 70
www.skagencykeludlejning.dk