Cykler

Du kan tage din hel almindelige to-hjulede cykel med i toget, såfremt der er plads. Din cykel må gerne være en el-cykel.

Vi medtager også el-løbehjul. Kan el-løbehjulet slås sammen og medbringes i taske/pose, kan det medbringes gratis som rejsegods. Kan det ikke slås sammen, medbringes det efter samme regler og samme pris som en cykel.

Ladcykler, 3-hjulede cykler*, scootere, knallerter og lign. medtages ikke. Hvis du rejser på strækningen Hjørring – Skørping i myldretiden kl. 07.00-08.30 eller 14.30-17.00, kan du kun få din cykel med, hvis du har reserveret plads til den på NTplads.dk.

*Handicapcykler med handicapsymbol fra Handicaporganisationernes Brugerservice kan medbringes gratis i tog. Handicapcyklens mål må ikke overstige B: 82 cm/L: 195 cm. Du skal også kunne fremvise et ‘ledsagerkort’, der dokumenterer, at du er visiteret til medtagelse af en handicapcykel.

Du kan reservere plads til din cykel på alle afgange på NTplads.dk. har du en reservation, skal du ikke også købe en billet. Har du ikke en reservation kan du købe en cykelbillet i automaten på stationen. Benytter du rejsekort, månedskort, erhvervskort, skolekort, ungdomskort eller anden form for periodekort, kan cyklen medtages gratis (dog ikke i myldretiden mellem Hjørring og Skørping). Benytter du rejsekort skal cyklen ikke checkes ind eller ud på rejsekortet. Vær opmærksom på, at cykler ikke er dækket af NT Rejsegaranti.

Der må ikke medbringes knallerter, ATV’er og lignende køretøjer med brændbare væsker såsom benzin og olie.

Læs mere om cykler i tog her

Hvis I er en større gruppe med cykler, der skal til/fra Skagen, kan I lave en aftale om at få cyklerne transporteret ved at kontakte:

Cykelhandler Alfred Pedersen’s Eftf.
Vester Strandvej 4
9990 Skagen
Tlf: 98 44 25 28
www.cykelhandler.com

Skagen Cykeludlejning
Sct. Laurentii Vej 22
9990 Skagen
Tlf: 98 44 10 70
www.skagencykeludlejning.dk